Megújuló kúra 0. nap

A nulladik nap

Ott kezdődött, hogy elvégeztem egy nyirokmasszázs tanfolyamot. Nagyon jó technikának találom, kíméletes, mégis hatékony kezelés a nyirokkeringés serkentésére.

Tanárunk – egy kórházban dolgozó gyógytornász – megemlítette, hogy ezt a technikát nagyon jól lehet kombinálni a Dr. Steinberger 5 napos fitness programjával. Ez egy olyan kúra, mely alatt egészséges leveket és rengeteg vizet kell inni és megadott mennyiségű rozskenyeret enni. Nagyon jól tehermentesíti a szervezetet, segíti testünket a méregtelenítésben, tisztulásban.

Eredetileg nem ismertem ezt a terméket, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom úgy, hogy közben mindennap nyirokmasszázst is kapok, így el tudom mondani a vendégeimnek, hogy mire számíthatnak, ha eljönnek hozzánk egy ilyen 5 napos nyirokmasszázs kúrára. Kivettem 5 nap szabadságot, begyűjtöttem jónéhány könyvet, 15 liter tisztított vizet és vártam, hogy elkezdődjön.

Régen nem böjtöltem már, nem is figyeltem mostanában annyira magamra, ezért kicsit izgultam. Nem tudtam, mennyire fog fájni a fejem, hasam, mennyire leszek éhes, hogy bírom majd a mindennapokat. A következő bejegyzésben minden kiderül.