Tanácsadás

Szilvi spirituális tanácsadás

Dombi Szilvia vagyok.

Önismerettel és alternatív gyógymódokkal foglalkozom közel húsz éve. Személyes fejlődésem és élettapasztalataim a megélt halálközeli élményekből, gyászból, veszteségekből és egyéb nehéz érzések feldolgozásából alakultak.

Tanulmányaimat számos helyen végeztem, ebből pár fontosabb állomást megemlítek, a szokás kedvéért, az életrajz végén. Meggyőződésem, hogy az ember képes a regenerációra. Abban tudok útmutatást nyújtani a hozzám érkezőknek, hogy hogyan érje el mindezt.

Diplomáimat az ego hatásai, az önvaló, a kollektív szimbolika, a szimmetria illetve egyensúly és a szakrális geometria témákból írtam. Tanulmányaimat is ezen ismeretekből szereztem, valamint módosult tudatállapotok, tudatos álmodás, energetika, rezgések és az ásványok összefüggései területein.

Az önismeret, önfejlődés, önelfogadás, önmegvalósítás, önmeghaladás nem más, mint az életünk során elénk táruló akadályaink, nehézségeink megértésének, tudatosításának és feldolgozásának, valamint elengedésének folyamata.

Ezen kihívások nagy része halmozott generációs múltból származó családi öröklött programok, felmenőink, őseink megéléseinek, történelmünk eredményeinek gyűjteményei. Egyéniségünk, személyiségünk nagy része az öröklött programok, a saját választásaink, döntéseink és elképzeléseink összességéből adódnak össze, amit a külső befolyások, a kollektív- és társadalmi elvárások, és a minket ért hatások folyamatosan változásra és fejlődésre sarkallnak. Ez nem más, mint az ego gyűjteménye, ami pontosan szemben helyezkedik el valódi önvalónkkal, és meglehetősen elnyomja azt.

Az életünk eseményei csupán visszatükrözik belső állapotunkat, így a változtatás felelőssége és lehetősége is a mi kezünkben van. Az önismeret nem más, mint ezek belátása mellett azon problémák feldolgozása, melyek negatívan befolyásolják létünket. A belső mély megélések során az ember egyre közelebb kerül valódi önmagához, önvalójának értékeit és céljait is megismerve. Ebben rejlik a bátorság méltósága, és az önmegvalósítás lehetősége is.

Tanulmányaim:

2006. Képgrafikus művész
Magyar Képzőművészeti Egyetem

2006. Művészettörténet- és művészeti tanár
Magyar Képzőművészeti Egyetem

2008. TREX terapeuta
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2008. Bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2011. Transzperszonális légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2017. Sorstárs segítő
Down alapítvány

2019.Kristálygyógyászat alapja
Helica Stúdió

2019.Kristálygyógyászat haladó
Helica Stúdió

2020. Rejtélyes betegségek, gócok és gócbetegségek
Helica Stúdió

2021. Kristály Bioenergetika I.
Gaia Stones Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2021. Kristály Bioenergetika II.
Gaia Stones Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2022. Kiteljesedett energetikai védettség – Hatodik Nap Egyesület – Sergio Magana

2022. Energetikai sebészet – Hatodik Nap Egyesület – Sergio Magana

2023. Tudatos álmodás és Tudatos halál – Hatodik Nap Egyesület -Sergio Magana és Charlie Morley

MINDEN EMBER ALAPVETŐ TERMÉSZETE A JÓSÁG, NINCS MÁS A VILÁGBAN, CSAK TUDATLANSÁG. A TEST ÁLLANDÓ REGENERÁLÓDÁSRA SZÜLETETT.

Az emberi lélek érzéseit és szenvedését a kollektív megkötött információk személyesnek vélt generációs és egyéni leválasztott mintái okozzák. A történések csupán eredmények. Ezekkel azonosítja ugyanis sok mindenki önmagát. Hatásukat sokszor ragaszkodással fogadjuk el, így benne ragadunk az adott minta ismétlésében, azt folyamatosan újra és újra generálva az életünk során. Sokan hiszik, hogy a fájdalmak fontos részét képezik az életüknek, mert függenek a katarzis, beteljesülés vágyától vagy a megsemmisülés reményétől. Nincs bennük túlélési ösztön. A függőség nagy szerepet játszik a programok megtartásában. A biztonság érzetéért cserébe pedig képesek vagyunk a már meglévő minták megtartására. Ezek gyűjteménye okozza ugyanakkor a problémákat, később akár a betegségeket is. Ezt más szavakkal változástól való félelemnek nevezik. A leragadás az élettől eltérő módon működik. Romboló és pusztító hatással bír. Az Élet folyamatos áramlása olyan, mint egy víz sodrása. A leragadt, letapadt sarat pedig kimossa, magával rántja a hullámzás. Ezek okozzák a negatív érzések megannyi formáját, de ezek biztosítják a megújulás lehetőségét is. Az áramlás, a mozgás, a lüktetés és a változás örök. A személyiségnek nevezett megkötött információkkal teli ember pedig nem más az élet vizében mint hordalék, halott ágak, gallyak, levelek, kavicsok és sár. Összesűrűsödött kosz, felesleges, és útban van az áramlásnak. A megkötött információk az énképünk részeit képezik, mi pedig megszoktuk, hogy ragaszkodunk az énképünkhöz. Ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, és a megéléseinkhez, amikből önmagunkat építettük fel. Attól félünk, ha elveszítjük, önmagunkat veszítjük el, ezért a mocsok csak halmozódik, és minden pillanatban, folyamatosan ugyanaz és ugyanaz marad illetve történik.

A biztonság kedvéért újra és újra generáljuk a már megszokott érzéseket, gondolatokat és cselekedeteket. Mindig mindenki önmaga tükre. Mindenki önmagáról és önmagához beszél. Leválasztva létezik a teremtéstől, nem érzékeli a többi embert, ugyanakkor ebből folyamatosan ki szeretne törni mégsem képes rá. Ez állandó negatív érzéseket generál, és szüntelenül fenntartja az adott személy énképét, valamint vissza is igazolja azt. Ezt nevezzük hitnek. Önhitegetés, önámítás, önbecsapás, ha azt hisszük ezeknek bármi köze is van a valódi önmagunkhoz. Amikor a test ebbe belefáradt: megbetegszik. A lélek természete az áramlás, a szellem pedig a kapcsolatot jelenti a teremtés és Te közötted. Az emberiség betegsége az Isten tagadása, félelemből. A teljesség, Isten az ellenkezője a leírtaknak. A teljesség az áramlással azonos.

Nem ragaszkodik semmihez, így azzá képes válni, ami valójában. Önmaga és a forrás táplálják egymást, ha képes a felhalmozott hordalék elengedésére. Az ego halála nem azonos az önvaló pusztulásával. Pont az ellenkezője. Aki nem felkészült, és még fél vagy ellenáll, azt a sodrás magával rántja, elmossa vagy akár meg is semmisíti. Ez történik most egyéni és kollektív szinteken egyaránt a világban. Kicsiben és nagyban, kint és bent.