A szakemberek, akik a FŐNIX Stúdióban szeretettel várják

Korda Zsófia

okleveles masszőr

Régóta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, végül 2009-ben ennek keretet is adtam: okleveles gyógymasszőr lettem, majd elvégeztem a természetgyógyász képzést, azon belül a talpreflexológia szakot választottam, amit 2010-ben el is végeztem.

Közhelyesen hangzik, hogy túl sok stressz van az életünkben, amit ellensúlyoznunk kell, ha nem akarunk kiégni, betegek lenni. A közhely viszont attól közhely, hogy sok igazság van benne. A masszázs valóban olyan eszköz lehet, amitől élhetőbb, élvezhetőbbé válik Életünk.

Segít a fizikai fájdalmon úrrá lenni, a messze nem ideális életmód káros hatásait ellensúlyozni, illetve a lelki problémákat is könnyebb feldolgozni, ha az ember kellő mértékben időt szakít magára, eltávolodik a nehézségektől, ha csak arra a fél-egy órára is.

Amikor egy vendégem kiegyensúlyozottan és elégedetten leszáll a kezelőágyamról, mindig örömmel tölt el, hogy megszavazta nekem a bizalmat, és boldoggá tesz, hogy ez a szép szakma lett a hivatásom.

Főnix Stúdió Korda Zsófia
Korda Zsófia masszőr

Seiner-Dombi Szilvia

önismereti tréner

Seiner-Dombi Szilvia vagyok, 1981-ben születtem. Spirituális tanácsadással, személyiség fejlesztéssel, önismerettel és kristálygyógyászattal foglalkozom.

Hivatásomként tekintek erre a tevékenységre, nagyon sok örömöt lelek benne. Hasonlóan ihletett tevékenység, mint a művészet.😊

Tanulmányaim:
2006. képgrafikus művész
Magyar Képzőművészeti Egyetem

2006. művészeti tanár
Magyar Képzőművészeti Egyetem

2008. TREX terapeuta
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet Testakadémia Kar

2008. bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2011. transzperszonális légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2017. sorstárs segítő
Down Alapítvány

2019. kristálygyógyászat alapja
Helica Stúdió

2019. kristálygyógyászat haladó
Helica Stúdió

Főnix Stúdió Dombi Szilvia
spirituális tanácsadás Dombi Szilvia

Fantasztikus enteriőr, szuper szakemberek!