A szakemberek, akik a FŐNIX Stúdióban szeretettel várják

Korda Zsófia

okleveles masszőr

Régóta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, végül 2009-ben ennek keretet is adtam: okleveles gyógymasszőr lettem, majd elvégeztem a természetgyógyász képzést, azon belül a talpreflexológia szakot választottam, amit 2010-ben el is végeztem.

Közhelyesen hangzik, hogy túl sok stressz van az életünkben, amit ellensúlyoznunk kell, ha nem akarunk kiégni, betegek lenni. A közhely viszont attól közhely, hogy sok igazság van benne. A masszázs valóban olyan eszköz lehet, amitől élhetőbb, élvezhetőbbé válik Életünk.

Segít a fizikai fájdalmon úrrá lenni, a messze nem ideális életmód káros hatásait ellensúlyozni, illetve a lelki problémákat is könnyebb feldolgozni, ha az ember kellő mértékben időt szakít magára, eltávolodik a nehézségektől, ha csak arra a fél-egy órára is.

Amikor egy vendégem kiegyensúlyozottan és elégedetten leszáll a kezelőágyamról, mindig örömmel tölt el, hogy megszavazta nekem a bizalmat, és boldoggá tesz, hogy ez a szép szakma lett a hivatásom.

Főnix Stúdió Korda Zsófia
Korda Zsófia masszőr

Dombi Szilvia

önismereti tréner

Dombi Szilvia vagyok, 1981-ben születtem. Spirituális tanácsadással, személyiség fejlesztéssel, önismerettel és kristálygyógyászattal foglalkozom.

Hivatásomként tekintek erre a tevékenységre, nagyon sok örömöt lelek benne. Hasonlóan ihletett tevékenység, mint a művészet.😊

Főnix Stúdió Dombi Szilvia
spirituális tanácsadás Dombi Szilvia

Fantasztikus enteriőr, szuper szakemberek!